30 июл. 2017 г., 18:41

Не питай 

  Поэзия » Любовная
287 1 0

                 Не питай

 

Не питай, не задавай ми въпроси!

Послушай как отеква тишината,

въздишката във мрака как кънти!

И колко слаби са сърцето и душата.

Наоколо от самота ехти.

Не питай ме, за малко замълчи!

 

Очите затворѝ и се опитай

с пръсти да докоснеш тишината

и времето да надпревариш ти!

Най-хубавото цвете откъсни

за своята любима от зората

и с целувка ѝ го подари!

 

02.11.92г.

© Георги Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??