30.07.2017 г., 18:41 ч.

Не питай 

  Поезия » Любовна
285 1 0

                 Не питай

 

Не питай, не задавай ми въпроси!

Послушай как отеква тишината,

въздишката във мрака как кънти!

И колко слаби са сърцето и душата.

Наоколо от самота ехти.

Не питай ме, за малко замълчи!

 

Очите затворѝ и се опитай

с пръсти да докоснеш тишината

и времето да надпревариш ти!

Най-хубавото цвете откъсни

за своята любима от зората

и с целувка ѝ го подари!

 

02.11.92г.

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??