7 дек. 2017 г., 12:55

Не унивай! 

  Поэзия » Любовная
741 8 5

Не искам да униваш. Не и ти.
(На мене да съм тъжен ми отива).
Ти винаги ми липсваш и боли,
това, което мъчи –
ни убива.
Умираме по малко, но живеем.
Избрах да ме изгаря любовта.
От всяка рана в пепел 
тлее,
а после се възражда в красота.
На нас ще ни е топло в този огън.
(Във тебе лично ще оставя пламък).
Аз няма да съм само пеперуден спомен
и твоя сладка еротична влага.
Ще бъда по-реален в друго време –
това, в което ще сме 
аз и ти
ще дишаме във ритъм,
споделено
в очите ни от радост ще вали.
Не искам да изплакваме съдбата. 
Единствено тя смелите обича!
Живота е копринен и от злато
със щастие, когато ни облича!...

 

Danny Diester
03.12.2017

© Данаил Антонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??