19 окт. 2009 г., 09:22

Небе 

  Поэзия » Любовная
472 0 7
О, колко свидно ми си ти, Небе!
Когато сводът е обсипан със звезди.
Или слънчеви лъчи го озаряват.
Дори, когато си тъжно... - обичам те, Небе!
Щом облаци разбиваш със искри
и с едри, сребърни сълзи
отнасяш мъката си във земята.

Душата ми към тебе се стреми..
.

© Латинка-Златна Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??