24 сент. 2009 г., 01:07

Неизпратено писмо 

  Поэзия
454 0 7

Неизпратено писмо

 

За сетен път се будя,

преди да съм заспал

и пак ми е хубаво,

и отново си спомних,

че имам жена

и дете,

че и аз съм имал някога

детство.

 

Разстоянията са химери,

които стряскат слабите.

Сега пак ви намерих.

И така ми се прииска да грабя

и обич, и мъка,

че никога,

за никого

да няма безпътие.

 

А иначе –

аз...

съм добре.

Тази вечер

слънцето ми обеща,

че ще си легне,

но няма да умре...

Е...,

хайде,

че простенва новият ден.

 

 

 

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??