Коя е тя, че с нея ти се свърза?
Жена една, която страшно бърза.
И иска да живее за мига.
"О, миг, поспри", послушай я сега!...
Очите светнали, безкраят е пред нея,
под скули румени усмивката живее.
Безгрижното море ви обладава,
на нея Обич мира ù не дава.
Коя си ти, че с теб почувствах
прохладната омая под небето?!
Но бързай ти, зарадвай ме, препускай
със вятъра немирен във сърцето!
летен щрих :) в неопределен стил
© Мери Попинз Все права защищены