28.07.2013 г., 14:52 ч.

Непознатата от яхтата 

  Поезия » Друга
762 0 2

 

Коя е тя, че с нея ти се свърза?

Жена една, която страшно бърза.

И иска да живее за мига.

"О, миг, поспри", послушай я сега!...

 

Очите светнали, безкраят е пред нея,

под скули румени усмивката живее.

Безгрижното море ви обладава,

на нея Обич мира ù не дава.

 

Коя си ти, че с теб почувствах

прохладната омая под небето?!

Но бързай ти, зарадвай ме, препускай

със вятъра немирен във сърцето!

 

 

летен щрих :) в неопределен стил 

 

 

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, припомнях си тогава Куело и 11 seconds
  • Много хубаво. А и "намигването" към Фауст си е на място... Под лекия и уж неангажиращ стил се крие доста философия, мисля аз...
Предложения
: ??:??