20 окт. 2019 г., 06:35  

Невинността живее по веднъж. 

  Поэзия » Другая
912 3 8


И колко много истини изписах,
и всяка беше птица и дъга.
Накрая поумнях и те залисах,
с: Не те обичам! Лъжех, на шега...

Ловецът в теб дали се амбицира,
успешно се преструвах, на сърна.
В очите ми момичето умира,
от стих и болка ражда се жена.

Тъгата ми е роклята любима,
на капчици от топъл летен дъжд.
Обикна ли ме, зло необходимо?
Невинността живее по веднъж.

© Надежда Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??