Никой не може да ме учуди,
липсите в мен да запълни.
Думи, гримаси, мигове луди,
няма смеха да ми върнат.
Никой не може да ме накара
хОра да търся - с фенери.
Да ми налее чашата с вяра,
доброто в мен да премери.
Даже не може никой да каже -
тук ли съм... или ме няма.
Нечия сянка спи на паважа,
сънува тайна за двама.
© Нина Чилиянска Все права защищены
тук ли съм... или ме няма.
Нечия сянка спи на паважа,
сънува тайна за двама."
Чудесен стих, Нина!...Много ми хареса!...