12 окт. 2018 г., 14:10

Някъде из душата... 

  Поэзия » Любовная, Философская
773 1 4

Погледът ти гали
меката ми кожа.
Сякаш наблюдаваш ме,
а всъщност си далече.

 

Във съзнанието ми -
ровиш надълбоко.
Отключваш там дори

залостените врати, скрили

(най-грозната ми) същност.
 

Разпиляваш ме...
А после нежно ме събираш...
Опияняваш ме...
Не искам и да спираш!

 

Усещам те във
цялото си тяло...
Непокорна съм!
!!
Изпълнена с очакване -
как
 пръстите ти
ще ме ваят…

 

Вятърът донесе

аромата ти...
Дали това е сън

или някаква ("извратена")

моя мисъл!?

 

 

© Екатерина Глухова Все права защищены

Произведението е включено в:
  1395 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??