3 янв. 2016 г., 04:45

Обич 

  Поэзия
376 0 2

ОБИЧ

До свършек

се протегна този миг,

сред бреговете,

каменно-ронливи.

Небето ми -

горчиво смръзнал вик...

Но... ето -

обичта Му

в светъл дъжд прелива.

Прокапват думи -

словеса светлинни.

Припявам си ги -

мъдро приземена.

И ми е топло -

в нощите предзимни.

И ми е святост -

обич - споделена.

© Донка Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??