18 авг. 2010 г., 18:58

Ох, мачооо! 

  Поэзия » Юмористическая
861 0 14

 

 

Любовта ми замайва главата

най-банално и още в зори.

На събуждане – още в кревата -

и не искам да ставам дори!

 

Той – пламтяща кибритена клечка

към барута във мойто сърце!

Той, мъжът! Не, не мъж – Боримечка!

Аз съм... съненото му ребърце...

 

Гръмогласен, уверен, чутовен,

той събужда квартала във шест.

И сърца клети с трепет любовен

във краката му падат, без чест.

 

Той пак яхва, по рицарски славен,

своя яко ръмжащ Росинант.

Аз въздишам, протягам се... ставам!

Няма никакъв друг вариант.

 

 

© Нелиса Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??