29 янв. 2011 г., 14:29

* * * (откакто) 

  Поэзия » Другая
905 0 16

Опустях като спирка крайпътна по мръкнало,
оголях безпощадно и тъжно като дрипав ноември,
като стар опразнен хамбар тричаво ехо преглъщам
и се уча да дишам отново през мъгла от безвремие.
Ожаднях като бяла, самотна пустиня,
почернях и замлъкнах като недарени пендари,
като бесен вятър се лутам безименна
и не зная коя съм, откакто за тебе забравих.

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??