21 июн. 2009 г., 13:42

Палимпсест 

  Поэзия » Другая
511 0 8

боли ме плътта
там където
с върви
спряха кръвта

и устата ми суха боли
от дилдото
което ми пречеше
да преглъщам

и езикът ми
изгореният

и петите
напукани

и кърви

от усмивката
на поредния
който
с безлюбов
ми отвръща

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??