Jun 21, 2009, 1:42 PM

Палимпсест 

  Poetry » Other
548 0 8

боли ме плътта
там където
с върви
спряха кръвта

и устата ми суха боли
от дилдото
което ми пречеше
да преглъщам

и езикът ми
изгореният

и петите
напукани

и кърви

от усмивката
на поредния
който
с безлюбов
ми отвръща

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??