21.06.2009 г., 13:42 ч.

Палимпсест 

  Поезия » Друга
510 0 8

боли ме плътта
там където
с върви
спряха кръвта

и устата ми суха боли
от дилдото
което ми пречеше
да преглъщам

и езикът ми
изгореният

и петите
напукани

и кърви

от усмивката
на поредния
който
с безлюбов
ми отвръща

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??