28 нояб. 2009 г., 01:03

Пиянство 

  Поэзия » Другая
493 0 2

Капка по капка

дните се стичат.

Сливат се бавно

и ме обричат

да не забравям

всичко, което

са начертали

с болка в сърцето.

Толкова тихо,

толкова фино,

че ме опиха

като лудо вино.

Всеки ден

все по-пияна

ме правят,

но пак не мога

аз да забравя

колко боли

всяка капка, която

бавно убива

в мен всичко свято.

Може би днес,

или може би утре,

нещо красиво

на мен ще се случи.

Пияна, Боже,

нека остана,

но не оставяй

в сърцето ми рана.

© Бояна Драгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??