18 февр. 2020 г., 12:48

По две 

  Поэзия
516 2 13

 

Мястото беше заето,

пихте накрак две кафета.

Ти си обра от каймака,

аз за утайката чаках.

 

Утрото бе мразовито,

твоят парфюм го загърна.

На свечеряване скрито,

тихо за мен се озърна.

 

Утре дори да порасне,

дозата няма да свърши.

Твоята рана зарасна,

мене животът окърши.

 

 

© Светличка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??