31 окт. 2016 г., 12:37

По „Камъкът си тежи на мястото“ или* 

  Поэзия » Философская, Гражданская
514 0 1

Камък на място
тежи си. Олеква, щом
мръдне... Личи си ...

 

В милото място -
бездомен - остава за
камъка спомен...

 

Мястото ще се
затули от чужди и
свои акули...

 

Камък на място
тежи си. Ех, камъко,
спри, помисли си!...

 

 

...............................................

 

*РОДИНА и изселници 

 

(*тук пренесена част от

заглавието поради

навъзможност за

вписване в прозореца за

заглавия)

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??