Камък на място
тежи си. Олеква, щом
мръдне... Личи си ...
В милото място -
бездомен - остава за
камъка спомен...
Мястото ще се
затули от чужди и
свои акули...
Камък на място
тежи си. Ех, камъко,
спри, помисли си!...
...............................................
*РОДИНА и изселници
(*тук пренесена част от
заглавието поради
навъзможност за
вписване в прозореца за
заглавия)
© Стоян Минев All rights reserved.