19 апр. 2016 г., 20:21

По слонски 

  Поэзия » Любовная
523 0 1

Всяка събота умирам по малко...
Жалко за теб...
Оставам само за да те убия с хартия и думи, 
които да ти припомнят сълзите, мечтите
и всичкото нищо... 
Ще спра да те виждам!
Заменям очите си с чифт на убиец...
Ще гледам във кръв и дебнене всеки,
ще стрелям прилично по твоята кожа,
ще те накарам да лазиш по обещанията си,
и знание ще намираш в незнанието си...
Наказвам те с моята памет,
която те смазва по слонски,
ще тъпча по теб...
Съвет: Не бъди себе си, щом си боклук!
Бъди никой, но бъди някой друг!

© Йордан Ботев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Съгласен съм, че човек трябва да е себе си, но тук говоря за хора, на които "себе си" е равно на боклук... Може да кажеш, че боклукът е съкровище за някой, но може да кажем, че и от всяко дърво свирка не става...
Предложения
: ??:??