26 мар. 2008 г., 12:40

Подарък закъснял е този стих  

  Поэзия » Любовная
932 0 26


Подарък закъснял е този стих
и в него винаги ще виждаш мене.
Ще се опитам с обич без сълзи
да те изправя на колене.


Ще се изпея в него като в песен,
тъй както славеят извива трели.
За да усетиш Любовта,
която всеки във живота си копнее.


А ти ще ме обсипеш с нежността,
която, знам, в душата носиш.
Ще ти я върна като пощальон,
доставящ обич... без въпроси.


Ще съм кокичето, положило глава
под слънчеви лъчи - усмивка златна.
За теб ще се разпукна като пролетта,
стопила мъката ти белоснежна.

© Петя Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??