Нервен съм... броя, треперя...
Не мога място да си намеря...
15... 10... 5... и ето -
в небето литва Факултета!!!
Професори тичат, от страх пощурели,
със трясък се сипят грей и панели!
В мазето навред в коридорите тесни
се пръскат стъкла с вещества неизвестни.
И смесват се каши клокочещи, гъсти,
избълващи газ, със експлозии пъстри.
Отрови зловещи навсякъде плъзват,
лицата човешки от ужас замръзват.
И облаци тежки, разяждащи пари,
оставят след себе си мъртви квартали.
Опръскан нещастник със крясъци тича,
а кожа във кръв от гърба му се свлича...
Сама остана в този ад
вратата с надпис "ДЕКАНАТ"!!!
© Латифа Все права защищены
със трясък се сипят грей и панели!
Мноооооого яко! Голяма си свежарка!!