Твърде дълго бил съм в зоната си на комфорт,
за да знам, че всичко в нея е заблуда.
И душата ми заключеник е в нечий скъп курорт -
по стените драпам с нокти, до полуда.
Твърде силно искал съм да бъда друг
и във огледалото да срещам непознати.
И животи чужди в стихове съм претворил,
но навярно ползвал съм все грешните цитати.
Твърде лично ли е тук да споделя, че във нощите изчезват дните къси.
И когато във реалността се чувствам сам,
все се губя някъде в ума си...
© Константин Дренски Все права защищены