5 нояб. 2009 г., 22:15

Пурпур и безсмъртие 

  Поэзия
462 0 1

Вкусва с устни пурпурната течност,

нощ след нощ - грехът му трае цяла вечност!

Клепачи с мигли дълги се притварят,

остри като бръснач зъби кожата разпарят.

Вик на болка из улицата отеква,

дъхът на жертвата се секва!

Вампирът се отдръпва, тихи шепоти изрича,

а опияняващ пурпур по бузата се стича!

Очите, пълни със желание и лъст,

потръпват в страх внезапно при вида на сребърния кръст!

Тъмна фигура в мрака се открива,

а след секунда дървен кол в сърцето се забива!

Има пепел, прах и дим,

дори безсмъртният не е неуязвим!

 

 

© Нощна Сянка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Малко мрачно и демонично но ми хареса!Браво ти си едва на 15 а си уловила нещо в този стих .. Поздравления
Предложения
: ??:??