Вкусва с устни пурпурната течност,
нощ след нощ - грехът му трае цяла вечност!
Клепачи с мигли дълги се притварят,
остри като бръснач зъби кожата разпарят.
Вик на болка из улицата отеква,
дъхът на жертвата се секва!
Вампирът се отдръпва, тихи шепоти изрича,
а опияняващ пурпур по бузата се стича!
Очите, пълни със желание и лъст,
потръпват в страх внезапно при вида на сребърния кръст!
Тъмна фигура в мрака се открива,
а след секунда дървен кол в сърцето се забива!
Има пепел, прах и дим,
дори безсмъртният не е неуязвим!
© Нощна Сянка All rights reserved.