3 мар. 2022 г., 09:15

Разпилях се 

  Поэзия » Другая
339 1 3

Разболях се от стари тревоги,

разгорях се от нови мечти.

Наживях се на хорската злоба,

надживях ранобудни петли.

Озовах се в стара прокоба,

осъзнах, че животът боли.

Отзовах се на грешки стоноги,

разпилях се на бели звезди.

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??