Mar 3, 2022, 9:15 AM

Разпилях се 

  Poetry » Other
335 1 3

Разболях се от стари тревоги,

разгорях се от нови мечти.

Наживях се на хорската злоба,

надживях ранобудни петли.

Озовах се в стара прокоба,

осъзнах, че животът боли.

Отзовах се на грешки стоноги,

разпилях се на бели звезди.

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??