Разболях се от стари тревоги,
разгорях се от нови мечти.
Наживях се на хорската злоба,
надживях ранобудни петли.
Озовах се в стара прокоба,
осъзнах, че животът боли.
Отзовах се на грешки стоноги,
разпилях се на бели звезди.
© Хари Спасов Всички права запазени