1 сент. 2011 г., 23:32

Разпиляна в стихове от самота 

  Поэзия » Другая
2687 0 5

Разпилявам себе си в стихове от самота,

напразно питах се къде е любовта!...

На пътя щом оставам пак сама

с тежест в гърдите, така ще трябва да вървя!

 

Разпилявам чувствата си в нощната тъма...

Не ми трябват спомени, щом теб те няма,

щом прегръщам се сама!

Свита от болка, без надежда една,

ще скрия сълзите свои отново в дъжда!


Няма да чакам любовта да се възроди

в ново чувство или нови мечти!

Всичко разпилявам в бездиханна тъга,

всичко потулвам в една тишина!...

 

                      

              01.09.2011г.

© Моника Стойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??