17 февр. 2008 г., 09:44

Ревност 

  Поэзия » Другая
1036 1 22

Раняваш ме и кръв от страх тече.

Ехо си от ада в моето сърце.

Вярата във себе си убиваш.

Никога не искаш да заспиваш.

Отдалечаваш ме от любовта

Страстта понякога захвърляш във калта.

Тръгни си, моля те. Аз искам свобода...

 

© Севдалин Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??