17.02.2008 г., 9:44 ч.

Ревност 

  Поезия » Друга
1047 1 22

Раняваш ме и кръв от страх тече.

Ехо си от ада в моето сърце.

Вярата във себе си убиваш.

Никога не искаш да заспиваш.

Отдалечаваш ме от любовта

Страстта понякога захвърляш във калта.

Тръгни си, моля те. Аз искам свобода...

 

© Севдалин Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??