6 апр. 2014 г., 18:56

Розовия храст 

  Поэзия » Любовная
527 0 1

С теб всичко си замина…

Заминаха мечтите,

заминаха щастливите дни,

заминаха си розите,

изпращани с любов…

 

Заминах и аз,

заминах към едното нищо,

към пъкления Ад…

Сърцето стана прах,

сълзите все още не спират…

 

Защо замина?

Защо ме остави?

А казваше - не съм като другите.

Защо ми даваше надежди,

след като ги отне?

 

Защо ме остави, като  изгорял розов храст?

© Добрин Добрев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Разбирам вложената емоция, но според мен може и по-добре.Нищо лично Пробвай с някое друго
Предложения
: ??:??