7 янв. 2014 г., 23:35

Самота 

  Поэзия
381 0 1

Самота, мила Самота,

приятелко моя най-добра.

Кажи ми, не е ли срамота,

че никой така и не разбра...

 

Какво тежи ми на сърцето

и защо тъй скришом страдам.

Нима не си личи по лицето,

че духом отново падам.

 

Освен теб никой друг

ръка ми неподаде

и всеки сякаш напук

приятелството ни предаде...

 

Самота, мила Самота,

приятелко моя най-добра.

Кажи ми, не е ли срамота,

че от всички само ти ме разбра...

© Катерина Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Значи си наясно със себе си, а какво по-добро от това
    Добре дошла от мен и успех!
Предложения
: ??:??