5 июл. 2012 г., 22:23

Самота 

  Поэзия » Другая
526 0 1

Гледам розите червени,

повявани от вятъра в нощта

и виждам листенца побелели 

между зелените, преплетени стъбла.

 

Може би в деня на Самотата 

цветето от нишки побеля

и избледняха му листата

в разтопената прелестна мъгла.

 

© Лидия Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Добре дошла, Лидия, с това хубаво стихотворение! Поздрав!
Предложения
: ??:??