5.07.2012 г., 22:23 ч.

Самота 

  Поезия » Друга
538 0 1

Гледам розите червени,

повявани от вятъра в нощта

и виждам листенца побелели 

между зелените, преплетени стъбла.

 

Може би в деня на Самотата 

цветето от нишки побеля

и избледняха му листата

в разтопената прелестна мъгла.

 

© Лидия Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре дошла, Лидия, с това хубаво стихотворение! Поздрав!
Предложения
: ??:??