4 авг. 2011 г., 12:11

Ще тичам бос през тръните към тебе 

  Поэзия » Любовная
572 0 3

 

 

 

Ще тичам бос през тръните към тебе

с нозе, окървавени от скалите...

Не ще се спирам, даже за да гребна

вода от извор – жажда да заситя.

 

Ще се препъвам в синури високи,

ще си проправям път с ръце издрани...

И ще преплувам вирове дълбоки,

докато стигна тук - без дъх останал...

 

Ще се поспра задъхан пред вратата...

И като вятър бурен ще проникна.

А после ще притихна във косата ти,

докато славей утрото повика...

 

1/8/2011

 

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??