28 окт. 2021 г., 16:47

След бурята 

  Поэзия » Любовная
384 0 0

Като кораб след буря се будя,
лашкам се във бездна от синева.
Вените напълнени със въздух,
в главата ми мисли от вода.
Течението леко ме оттласква,
а дъното ме приласка.
Вълни от ужас ме затискат
и тъмнината леко ме скова.
Разбита във собствените си мисли,
разкривам тревожно лице,
светлината далеко бледнее,
събирам частици от мене, 

от поредното корабокрушение
на влюбеното ми сърце.
 

© Teodora Andreev Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

За да претърпиш корабокрушение, първо трябва да имаш кораб »

29 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??