11 мар. 2010 г., 19:48

След дъжд от цветя... 

  Поэзия » Любовная
1249 0 13
Навярно този цветен дъжд  
изсипал се е през нощта...  
........................................  
Вървя по пътеката наша,  
обсипана с толкоз цветя.  
Облечена в бяло, с усмивка,  

в очите искри светлина.

 

 
А вятърът спрял е в косите  
и шепне ми чудни неща.  
И сякаш летя към мечтите,  

рисувани някак в съня.

 

 
На другия край ти ме чакай  
с протегнати длани към мен.  
Тогава ще се затичам... защото
аз просто... те обичам.  

© Мариана Вълкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??