15 июл. 2008 г., 14:31

Сокол ме докоснал... 

  Поэзия » Любовная
1179 0 64

 

 

 

                    Забравени някъде думите,
                    дните ми бели 
                    предали...
                    счупена стомна 
                 
   със обич...
                    в тихата нощ
                    звезди ми попяли...

                    в нежните мисли, нощните,
                    пак бродят кошути...
                    примамили
                    в очи месечина...
                    нощ пред ден 
                    на колене...
                    ветрове ме погалили...

                    самодивска бяла пътека...
                    неначенато изворче
                    потулено...
                    на самовиляк
                    бялата риза
                    забравена...
                    слънчице ме целунало...

                    недопята песен за обич...
                    в менче
                    китчица росна...
                    недопито вино
                    любовно...
                    с крило
                    сокол ме докоснал...

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??