9 июн. 2013 г., 17:14

Споделено с морето 

  Поэзия » Философская
689 0 0

Живее вълната мига си един

и повече тя не повтаря.

Всяка една след нея шуми,

стигайки бряг във сетният миг.

 

Гали очите, гали слуха

с тази въздишка последна,

няма начин те да я спрат

в път устремена към своя си бряг.

 

                           *

                         *  *

 

Ласка човешка със морския бриз замени,

нежно те гали и милва от ранни зори!

Вечер за ласката нежна ти помисли,

споменът ярък отново върни!

 

 

август 2010 г.

 

© Инци Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??