20 апр. 2015 г., 18:08  

Свечеряване 

  Поэзия » Пейзажная
401 0 3

Над дърветата се спуска тъмен здрач

и отнейде носи се самотен кукувичи плач.

Прохладна, тайнствена тъма

обвива с чувство на тъга.

Моля се, с лице към звездни небеса:

да бъде милостива с мен нощта.

 

Цветята и тревите спят,

дневни птички вече не летят.

Звездата, падаща в небето,

устремено следва своя път.

Тя, нейде във безкрайната вселена,

ще открие своя вечен кът.

© Боби Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??