5 сент. 2018 г., 14:17

Съдбовно 

  Поэзия » Философская
581 1 2

Не чакам нищо - вече проумях -

каквото трябва, тихо ще пристигне;

което ще си тръгва - не го спрях

и който е за мен - ще ме настигне.

 

Светът поднася своите блага,

дори когато сиво-бял изглежда;

приел си отредената тъга -

ще се усмихне новата надежда.

 

Ще влезе в нас на обичта цвета,

душата ще се слее със земята,

ще бъде истинска и чиста любовта,

от друго време носеща разплата.

© Екатерина Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??