24 нояб. 2007 г., 12:32

Сън-мечта 

  Поэзия
562 0 18


Да ме целунеш искам
и дълбоко да заспя.
Да сънувам дълго, дълго,
че душата ми лети
над този свят,
от дявола погубен.
Над малки селища
и градове бетонни,
над морета топли
и върхове вековни.
И в този сън-мечта
на всички хора,
като коледен подарък,
едно вързопче Обич
да им подаря.
А когато всичко свърши
и събудя се в деня,
теб искам да те видя
вместо слънчевата
светлина.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??