Nov 24, 2007, 12:32 PM

Сън-мечта 

  Poetry
561 0 18


Да ме целунеш искам
и дълбоко да заспя.
Да сънувам дълго, дълго,
че душата ми лети
над този свят,
от дявола погубен.
Над малки селища
и градове бетонни,
над морета топли
и върхове вековни.
И в този сън-мечта
на всички хора,
като коледен подарък,
едно вързопче Обич
да им подаря.
А когато всичко свърши
и събудя се в деня,
теб искам да те видя
вместо слънчевата
светлина.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??