17 сент. 2017 г., 09:28

Сърцето ми вече го няма 

  Поэзия » Философская, Белые стихи
494 0 3

Сърцето ми вече го няма...

 но болка не чувствам от туй...

Все още аз нося усмивка...

все още аз имам мечти...

 

© Андрей Андреев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??