17.09.2017 г., 9:28 ч.

Сърцето ми вече го няма 

  Поезия » Философска, Бели стихове
492 0 3

Сърцето ми вече го няма...

 но болка не чувствам от туй...

Все още аз нося усмивка...

все още аз имам мечти...

 

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??