Sep 17, 2017, 9:28 AM

Сърцето ми вече го няма 

  Poetry » Phylosophy, White poetry
493 0 3

Сърцето ми вече го няма...

 но болка не чувствам от туй...

Все още аз нося усмивка...

все още аз имам мечти...

 

© Андрей Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??