19 нояб. 2015 г., 18:35

Тайна 3 

  Поэзия » Другая
601 1 7

 

   

 

Разлистена река на пътя ми замръкна

и есенни светулки в очите ù видях.

Едва ли ме позна. Дочух я, че въздъхна.

Навярно ще ме чака до края на света.



             

 

© Елена Гоцева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??