Nov 19, 2015, 6:35 PM

Тайна 3 

  Poetry » Other
615 1 7

 

   

 

Разлистена река на пътя ми замръкна

и есенни светулки в очите ù видях.

Едва ли ме позна. Дочух я, че въздъхна.

Навярно ще ме чака до края на света.



             

 

© Елена Гоцева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??